O NAMA

Osnovne informacije

Matrix Server Obrt za uslugeje nastao 2012. kao pravni sljednik Matrix Server obrta nastalog 2007 godine. 2014 godine se dogodila akvizicija NLHosting-a, samostalnog hosting providera nastalog 2007 godine pa tu godinu uzimamo kao početak našeg djelovanja. Od 2007 godine smo se etablirali kao jedan od najvećih hrvatskih hosting providera sa brojem hostanih domena na vlastitim poslužiteljima. Naše usluge su izabrale neke od hrvatskih i stranih tvrtki. Čvrsto smo fokusirani na usluge web hostinga koje razvijamo u skladu sa zahtjevima današnjice te korisnicima nudimo samo najnovije tehnologije i rješenja. U prosincu 2017. godine smo postigli brzi web hosting na 1gbit/s i stim smo poboljšali uslugu naših klijenata koji bih sad trebali biti vrlo zadovoljni.

 

 

Infrastruktura

Napravili smo razliku na web hosting tržištu te postavili vlastitu infrastrukturu u nizozemskom podatkovnom centru. O svojoj opremi se u potpunosti samostalno brinemo, u vlastitom lab-u osmišljavamo i implementiramo tehnologije kako bi naši korisnici uživali samo najbolje. Danas mnogo manjih hosting providera koristi resurse naše mreže i naše usluge održavanja infrastrukture. Odabrali smo različit model poslovanja, uložili mnogo sredstava i znanja u vlastite servere, razvoj usluge i opremu koju smo smjestili u vrhunske hrvatske podatkovne centre te odlučili da nećemo biti preprodavači inozemnih datacentara, kojih ionako ima previše.
Matrix Server,LLC u ovom trenutku održava 45 servera u različitim podatkovnim centrima.

 

 

Poslovanje

Kadrovska cjelovitost nam omogućava da na svaki zadatak ili izazov odgovorimo promptno i kvalitetno. Financijski smo stabilna tvrtka sa jasno utemeljenim smjerom poslovanja te iz tog razloga imamo mjesečno po 50 novih korisnika naših usluga a ta brojka je u stalnom rastu. Poslujemo preko interneta no naše djelatnike možete upoznati svakodnevno na našoj adresi 30 svibnja,Odvojak 1/12, Milanovac ili nazvati na telefon 033/300-331. Trebate savjet oko internet usluga ili samo želite popiti kavu s nama ? Navratite do nas!
Vrhunska organizacija nam omogućava efikasnost koja rezultira odličnim cijenama za vrhunske usluge. Na našim internet stranicama nećete naći pojmove koji prate određene usluge po tržišno nerealnim cijenama. Nudimo isključivo kvalitetne usluge za koje garantiramo našim SLA Ugovorom koji se primjenjuje na sve korisnike a sve po razumnim cijenama.
Uz usluge web hostinga nudimo povrat sredstava kao garanciju zadovoljstva!

 

 

Web stranice moraju odraditi posao za vaš u organizaciju. Naš prioritetni cilj je kreirati učinkovite web stranice, web mjesto koje ima pozitivan i mjerljiv utjecaj na rast poslovanja, koja će povećati vaš poslovni ugled, ojačati vaš brand i marketinšku poziciju, web stranicu koja će vam pomoći ostvariti ciljeve koje ste zacrtali.

Matrix Server,LLC Dizajn zna da dobre web stranice zahtjevaju nešto viš e od samo kreativnih i tehničkih vještina. Radi se o primjeni tih vještina na način koji će napraviti mjerljivu korist za Vašu organizaciju. Da bi to postigli uvijek pokušavamo razumjeti Vas i vaše poslovanje: što radite, kako radite, što su vaše ambicije.

 

Matrix Server,LLC Dizajn se sastoji od tima mladih profesionalaca koji su posvećeni web hostingu, web dizajnu, registraciji domena, dedicated i VPS serverima. Pružamo vrhunsku tehničku podršku svim korisnicima naših usluga.Uz povoljnu cijenu nudimo kvalitetnu hosting uslugu u Hrvatskoj.

Isprobajte nas – nećete požaliti.

Nudimo povrat novca novca u roku 30 dana ako niste zadovoljni pruženim uslugama! Matrix Server,LLC Dizajn je pouzdani hosting partner na kojega se možete osloniti da će Vam pomoći oko svih pitanja vezanih uz web hosting i registraciju domena.

Vrhunska usluga

Detaljno smo analizirali potrebe privatnih i poslovnih korisnika te smo prema istoj napravili ponudu naših usluga. Cilj nam je da ostanete naš korisnik i da nas prihvatite kao hosting partnera kod kojeg ćete moći obaviti sve poslove oko online prisutnosti. Od registracije domena, pouzdanih hosting paketa pa do svih ostalih rješenja koja bi Vam mogla zatrebati za online prisutnost. Ukoliko na našim stranicama ne nalazite traženu uslugu, molimo da nas kontaktirate kako bi Vam mogli napraviti prilagođenu ponudu.

Garantirani uptime

Dajemo 99.9% garanciju uptime na svim hosting paketima. U bilo koje doba dana možete biti sigurni da je Vaša web stranica sigurna u našim profesionalnim rukama.

Diskovni prostor

Svi hosting paketi se aktiviraju na serverima sa hardverskim RAID kontrolerom te diskovima u RAID 10 polju kako bi podaci naših korisnika bili sigurni. Kako RAID polje nije zamjena za backup isti radimo svaki dan, tjedan i mjesec kako bi osigurali maksimalnu sigurnost podataka. Za svoje usluge garantiramo SLA (service Level Agreement) ugovorom koji nas obavezuje na kvalitetnu uslugu. Ukoliko ne ispunimo svoje mjesečne obveze – kompenzirati ćemo Vas sukladno SLA ugovoru.

Garantiramo povrat novca

Ukoliko niste zadovoljni pruženom uslugom hostinga unutar 30 dana možete zatražiti povrat novca. Povrat novca se ne odnosi na registraciju domene.

Podrška 24/7

Naša profesionalna podrška je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu putem ticketa podrške i e-mail. Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko hosting paketa, registracije domene, transfer domene, web stranice ili DirektAdmin Panela slobodno nam se obratite.

DirektAdmin

Nudimo user-friendly kontrolni panel za upravljanje hosting paketom. Putem DirektAdmina je moguće upravljanje, e-mail računima, bazama,addon, parked ili sub domenama te svim ostalim funkcijama potrebnim za ugodan rad zakupljenog hosting paketa.